Karatay'da esnafın sesi Duysak'tan yankı buluyor

Karatay'da esnafın sesi Duysak'tan yankı buluyor
 Muhabir
Yeniden Refah Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı İsa Gökhan Duysak, Karatay'da vatandaş ve esnafla bir araya gelerek halkın sorunlarını dinliyor

Karatay Mahallesi'nde seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Yeniden Refah Partisi'nin adayı İsa Gökhan Duysak, Karatay'da esnaf ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Duysak ve ilçe yöneticileri, eski buğday pazarı esnaflarını ziyaret ederek, esnafla bir araya geldiler.

dscf0181-1.png

DUYSAK KARATAY'IN SESİ OLMAYA TALİP

Duysak yerel esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunma ve halkın nabzını tutma çabalarının bir parçası olarak görüyor. Karatay İlçesi sakinlerinin beklentilerini dikkate alarak halka iç içe olan, önemli adımlar atan Duysak ve ekibi, Karatay sakinlerinin desteğini kazanmak için çalışmalarına devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi'nin Karatay Belediye Başkan Adayı İsa Gökhan Duysak, seçim kampanyası kapsamında mahalle mahalle esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Duysak, Karatay ilçesindeki esnafın nabzını tutmak ve onların sorunlarını dinlemek için aktif bir şekilde sahada yer alıyor.

Ziyaretler sırasında esnafla birebir görüşmeler yaparak, belediye başkanı olarak seçilmesi durumunda yapacağı projeleri ve hedefleri hakkında bilgi veriyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum