Karatay'da mahalle ve esnaf ziyaretleri sürüyor!

Karatay'da mahalle ve esnaf ziyaretleri sürüyor!
 Muhabir
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretinde bir araya geldi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Kılca, göreve geldikleri andan itibaren hizmet ve eser belediyeciliği yaptıklarını kaydederek; “5 yılda sadece Karatay’ımızla ilgilendik” dedi.

MAHALLE VE ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Başkan Hasan Kılca ile İlçe Başkanı Mehmet Genç; Akabe ve Fetih Mahalle ziyaretlerinin ardından Kömürcüler Sanayi Sitesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret etti. Söz konusu ziyaretlerde taleplerin değerlendirilip hayata geçmesi için de görüş alışverişinde bulundular.

mahalle-ve-esnaf-ziyaretleri-5.jpg

KARATAY’IMIZ İÇİN ESER VE HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Karatay’a hizmet etmekten gurur duyduklarını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; göreve geldikleri günden bu yana katılımcı belediyeciliği önemsediklerine dikkat çekti.

Başkan Kılca; “Akabe ve Fetih Mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Mahalle ziyaretlerimizin ardından da Kömürcüler Sanayi Sitesi’nde esnaflarımızla bir araya geldik. Bizler 5 yıl boyunca yalnızca Karatay’ımızla ilgilendik. Tüm odağımıza işimizi aldık. Hizmet ve eser siyaseti yapıyor, ortaya koyduğumuz projelerle Karatay’ımızı ilmek ilmek işliyoruz. İnşallah hemşerilerimizden alacağımız güçlü destek ile yeni dönemde de ilçemiz ve şehrimiz için durmadan yorulmadan çalışmaya, eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

mahalle-ve-esnaf-ziyaretleri-4.jpg

KARATAY BELEDİYESİ ÖNEMLİ ESERLERİ İLÇEYE KAZANDIRDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de 31 Mart Yerel Seçimleri’nin önemine değindi.

Hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini AK Parti’nin ortaya koyduğunu ifade eden Mehmet Genç şunları söyledi; “AK Parti belediyeleri hizmet siyaseti yapıyor. Karatay Belediye Başkanımız da göreve geldiği andan itibaren önemli eserleri ilçemize kazandırdı. Bu başarı yeniden devam edecek. Her seçim rekorlara adını yazdıran Karatay, bu seçimde de yine rekor kıracaktır. Hemşerilerimizin destek ve katkılarıyla bunu başaracağımıza inanıyorum.”

mahalle-ve-esnaf-ziyaretleri-6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.