Karatay'ın şampiyonu, gelirini Gazze'ye bağışladı

Karatay'ın şampiyonu, gelirini Gazze'ye bağışladı
 Editör
Karatay Belediyesi’nin birimler arası futbol turnuvası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü arasındaki final müsabakasıyla sona erdi. Karatay’ın şampiyonu, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü oldu

Karatay Belediyesi’nin, çalışanlar arasındaki iletişim ve birlikte mücadele etme duygusunu destekleyip geliştirmek amacıyla düzenlediği “Birimler Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”, final maçı ve kupa töreniyle sona erdi.

Turnuvanın finali ise Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü arasında oynandı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da final maçını belediye personeliyle birlikte izleyerek maçın heyecanına ortak oldu.

karatay-belediyesi-birimler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-1.jpg

SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİRİNCİLİĞİ GÖĞÜSLEDİ

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, mücadeleyi kazanarak turnuvada şampiyonluğa ulaşırken; turnuvanın ikincisi Fen İşleri Müdürlüğü, üçüncü Zabıta Müdürlüğü olurken dördüncü ise güvenlik personelinden oluşan takım oldu. Maçın ardından dereceye giren takımlar ve oyuncular madalya, kupa ile ödüllerini Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan aldı.

fen-isleri-mudurlugu-9.jpg

ÇALIŞANLAR PARA ÖDÜLÜNÜ FİLİSTİN/GAZZE’YE BAĞIŞLADI

Öte yandan Karatay Belediyesi çalışanları ödüllerini Filistin/Gazze’ye bağışlama kararı alarak örnek bir davranışta bulundu. Final maçına çıkan takımlar, İsrail’in saldırılarını kınayarak; Filistin halkının yaralarını sarmak adına ufakta olsa destek vermek istediklerini söylediler.

karatay-belediyesi-birimler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-8.jpg

HASAN KILCA’DAN MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi Birimler Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”nın kupa töreninde yaptığı konuşmada organizasyonun dostluk havasında geçmesi dolayısıyla turnuvaya katılan tüm personele teşekkür etti.

karatay-belediyesi-birimler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-4.jpg

Hasan Kılca, “Her yıl birimler arası Futbol Turnuvasını düzenliyoruz. Turnuvayı düzenlemekteki amacımız çalışanlarımızı spora teşvik etmekti ama organizasyonumuz sporun yanında dostluk, kaynaşma, birlikte hareket etme ve dayanışma anlamında güzel bir vesile oldu. Temel amacımız kardeşlik ve dostluk duygusunu daha da pekiştirmekti bunu da başardığımızı düşünüyorum. Finale kalan takımlarımızın ödüllerini Filistin/Gazze’ye bağışlama kararı bizleri ayrıca duygulandırdı. Bu vesileyle, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor, bu güzel tabloda emeği olan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.