Karatay'ın yolları yenileniyor

Karatay'ın yolları yenileniyor
Karatay’ın dört bir tarafında asfalt çalışmaları devam ediyor.

Birbirinden önemli yatırım ve projeleriyle Karatay’ın daha modern bir görünümüne kavuşmasına katkıda bulunan Karatay Belediyesi, ilçenin birçok noktasındaki altyapı çalışmalarıyla vatandaşın yaşam standartlarını yükseltiyor. Karatay Belediyesi Fen İşleri ekipleri,ilçe merkezinin dört bir tarafında yol konforunu artırmanın yanı sıra sürücülerin de güvenliğini önceleyen projeleri planlı ve programlı bir biçimde hayata geçirerek çalışmalarına da aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Karatay Belediyesi Fen İşleri ekipleri; ilçe merkezi ve merkeze uzak mahalleler, mahallelerin bağlantı yolları ile yayla yollarında daha önce planlanan ve belirlenen çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen taleplere de en kısa sürede müdahale etmek için yoğun bir sezon geçiriyor.

Bu yıl için konan asfalt serimi hedefinin de üzerine çıkabilmek amacıyla çalışan ekipler, ilçe merkezinin birçok noktasında olduğu gibi Karaaslandede Mahallesi Güldiken Sokak’ta yol yenileme ve asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Yine geçtiğimiz yıl başlanan ve Çelebi Mahallesi Ali Ulvi Kurucu Caddesi-Fetih Caddesi arasında Şeyh Ulema Caddesi üzerinden yeni bir bağlantının oluşturulmasına yönelik yol yenileme çalışması ile sıcak asfalt seriminin ikinci kısmı da ekiplerce sürdürülüyor.

asfalt-calismasi-3.jpg

HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM KONFORUNA KATKI SAĞLAMAK İÇİN VARIZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Merkez Karatay'da her anlamda imarı için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Karatay’ın altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. İlçe adına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, yaz boyunca ana arterler başta olmak üzere ilçemizin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarda bulunan yollarda yenileme ile asfalt kaplama çalışmaları yapıyorlar. Tüm bu gayreti ve çabayı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini ve konforunu arttırmak için ortaya koyuyoruz. Yapılan planlı ve programlı çalışmalarla sezon başında konulan hedeflerin de üzerine çıkılacaktır” dedi.

asfalt-calismasi-5.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.