Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bakım, tadilat, üst yapı ve köprülü kavşak yapımı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları...

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım, tadilat, üst yapı ve köprülü kavşak yapımı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durum bültenine göre, TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Sapanca Kavşağı kesimi arasında yer alan köprünün bakım ve tadilatı nedeniyle 10 gün boyunca her gün 10.00-16.00 saatleri arasında her iki yönde sırasıyla sağ şerit, sol şerit ve sol 2 şerit trafiğe kapatılacak.

Karapınar-Ereğli yolunun 0-61 ve Konya-Karapınar yolunun ise 2-79. kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara-Gölbaşı-Konya yolunun 6-9 kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Konya-Ankara istikametinin trafiğe kapatılması nedeniyle ulaşım karşı yönden iki yönlü sağlanıyor. Ankara-Gölbaşı-Konya yolunun ise 11-12. kilometreleri arasındaki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Konya istikametinin trafiğe kapatılması nedeniyle ulaşım karşı yönden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.