Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteni̇ne göre, Anadolu Otoyolu'nun Çamlıdere-Gerede Kavşağı 0-4. kilometreleri arasındaki üst yapı yenileme ve köprü onarım çalışmaları nedeniyle trafik (Ankara-İstanbul istikametinden) iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Antakya-Yayladağı-Suriye hudut yolunda toprak işleri, sanat yapıları, köprü, üstyapı (plentmiks, alttemel, temel, sathi kaplama) ve trafik güvenliği (yatay ve düşey işaretleme, otokorkuluk) ikmal inşaatı işi kapsamında 41-42. kilometrelerde 13.00-16.00 saatlerinde patlatma nedeniyle trafik kontrollü olarak verileceğinden sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Sinop-Samsun bölünmüş devlet yolunun 8-13. kilometrelerinde, Sinop'tan Samsun'a geliş istikametinde Çiftlikköy ve Demirciköy tünelleri içindeki elektromekanik çalışmaları nedeniyle trafik akışı bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü sağlanıyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.