Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteni̇ne göre, İstanbul-Bolu-Ankara yolunun 33-36. kilometreleri (Boludağı geçişi) arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle 1 Mayıs'a kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

TEM Otoyolu'nun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çamlıca Gişeleri-Gümüşova kesimi arasındaki köprü (üstgeçit, altgeçit) ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenileme çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos'a kadar her gün 08.00-20.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şeritler trafiğe kapatılacak.

Çankırı-Kalecik-Kırıkkale yolunun 19-22. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ve muhtelif kesimlerde ulaşım tek şeritten (bazı kesimlerde sağ şerit, bazı kesimlerde sol şerit kapatılıyor) kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.