Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Paşaköy-Mecidiye bağlantı yolu Mecidiye Kavşağı U73 üst geçit köprüsü kenar ayak inşaatı çalışması yapılacağından Anadolu Otoyolu'nun 21-23. kilometreleri aralığında kalan kesimde, kuzey yönde Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılacak. Çalışmalar 2 Mayıs'ta saat 10.00'da başlayıp 10 Mayıs saat 17.00'de sona erecek.

İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı mevkisinde çığ tehlikesine karşı gündüzleri 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü sağlanırken, geceleri ise can ve mal güvenliği açısından 17.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Kütahya-Eskişehir yolunda çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralık'a kadar her gün 07.00-19.00 saatleri arasında bölünmüş yolun her iki yönünde muhtelif kesimlerinde yolun sağ şeritleri trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.