Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum bültenine göre, Ankara-Gölbaşı-Konya yolunun 3-5'inci kilometreleri arasında köprülü kavşak yapım çalışması nedeniyle Ankara-Konya istikametinde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden, Konya-Ankara yönünde ise 2 şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten kontrollü olarak veriliyor.

Antalya-Mersin il sınırı-Anamur yolunun Tenzile mevkisindeki ve Anamur şehir geçişi arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak yapılıyor.

Kuzey Marmara otoyolunun Paşaköy-Mecidiye bağlantı yolu Mecidiye kavşağı U73 üst geçit köprüsü kenar ayak inşaatı çalışması nedeniyle Anadolu otoyolunun 21'inci ve 23'üncü kilometreleri arasında kalan kesimde Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten sağlanıyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.