Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Finike-Kumluca yolunun 2-4. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten gerçekleştiriliyor.

Kırşehir-Nevşehir yolunun (Hacıbektaş çevre yolu geçişi) 8-12. kilometrelerini kapsayan bölümde sürdürülen köprülü kavşak yapım çalışması dolayısıyla ulaşıma, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli çıkışından Abant kavşağına kadar olan bölümdeki üst yapı yenileme çalışmaları sebebiyle İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılırken, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.