Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kapıkule-Edirne Batı Kavşağı-Kınalı Kavşağı kesimi arasında bulunan köprü, viyadük ve üst geçitlerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her gün 07.00-19.00 saatlerinde her iki yönde emniyet ve sağ şeritler, gerektiğinde ise kısa süreli sol şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden veriliyor.

Düzce-Bolu yolunun Düzce şehir geçişinde sanat yapısı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden İstanbul-Ankara iki yönlü ve kontrollü gerçekleşiyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 21'inci kilometrelerinde Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı kapsamında yapılacak köprü yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatıldı. Ulaşım, servis yolundan sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.