Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara-Gölbaşı-Konya yolunun 3-57'nci kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışması nedeniyle şeritli bölünmüş yolun her iki yönünde birer şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden verilecek.

İstanbul-Gebze yolunun 0-19'uncu kilometrelerinde Çayırova, Anibal, Gebze Doğu, Dilovası ve Eynerce kavşaklarında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Antalya-Mersin il sınırı-Anamur yolunun 18-22'nci kilometreleri (Tenzile mevkisi) ve 35-38'inci kilometrelerinde Anamur şehir geçişi yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.