Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gerede-Kızılcahamam yolunun 12-16. kilometreleri arasındaki çalışmalar nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Gerede-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak trafik karşı yönden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne Kavşağı-Stadyum Kavşağı kesimi 0-7. kilometreleri arasında heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Mahmutbey-Odayeri bağlantı yolu Başakşehir Kavşağı 5. kilometresindeki kesimde serbest geçiş gişesi tesisi yapım çalışmaları nedeniyle bazı şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak veriliyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.