Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kırıkkale-Kırşehir yolunun 18-23'üncü kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle, bölünmüş yolun Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım karşı yoldan iki yönlü sağlanıyor.

Trabzon-Rize devlet yolunun 26'ncı kilometresinde bulunan Araklı tünelinin Rize-Trabzon yönündeki kuzey tüpünde yarın 08.00-18.00 saatlerinde bakım ve onarım yapılacak. Bu nedenle tünel kapatılarak, trafik servis yolundan ilerleyecek.

Mersin-Adana yolunun 0-3'üncü kilometreleri farklı seviyeli kavşak yapılması ve köprü çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Mersin istikameti liman B kapısı kavşağından, Adana istikameti serbest bölge kavşağına devam eden otoyol bağlantı yoluyla sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.