Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gerede- Kızılcahamam yolunun 12-16'ncı kilometrelerinde üstyapı (BSK) kaplama çalışması yapılıyor. Çalışma nedeniyle, bölünmüş yolun bu kesiminde, Gerede-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım Kızılcahamam-Gerede istikametinden iki yönlü sağlanacak.

Çeltikçi-Antalya yolunun 12-16'ncı kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 15.00-16.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu inşaatı kapsamında Bursa-Susurluk kesiminin 0-8'inci kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.