Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü yol...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre,TEM Otoyolunun Gebze kavşağı-Şekerpınar kavşağı arası 0-11. kilometrelerinde üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 9 Haziran'a kadar her gün 22.00-06.00 saatlerinde Ankara-İstanbul istikametinde otoyol trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Gebze kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve otoyola katılım tekrar Şekerpınar gişelerinden yapılacak.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 6-7. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle 7 Temmuz'a kadar 08.00-19.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.

Ulukışla-Pozantı yolunun muhtelif kesimlerinde köprü, yaya ve otokorkuluklarının yenilenmesi ve BSK üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 21 Mayıs'a kadar yol trafiğe kapatılacak. Trafik, Aksaray-Adana yönünde Ereğli sapağından, Adana-Aksaray yönünde ise Pozantı gişelerinden otoyola yönlendirilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.