Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünü günlük yol durumu bültenine göre, TEM otoyolunun Kavacık kavşağı mevkisindeki Kavacık üstgeçit köprüsünün kiriş montajı çalışmaları nedeniyle birinci etap İstanbul-Ankara yönünde, bugün saat 22.00'den yarın saat 05.00'e kadar, ikinci etap ise Ankara-İstanbul yönünde yarın saat 22.00'den 26 Mayıs saat 05.00'e kadar trafiğe kapatılacak. Ulaşım yan cep yollarından gerçekleştirilecek.

Elmalı-Finike yolunun 11. kilometresindeki (Yakaçiftlik Köyü mevkisi) patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 14.00-16.00 saatlerinde araç geçişine izin verilmeyecek.

Saraykent-Akdağmadeni-Sivas yolunun 24-30 kilometrelerinde BSK ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.