Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Edirne-İstanbul devlet yolundaki Kınalı dere köprüsü yapımı çalışmaları sebebiyle yol iki yönlü trafiğe kapatılırken, ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Ankara-Kalecik-Çankırı yolunun 19-24 kilometrelerinde asfalt yapımından dolayı bölünmüş yolun Ankara-Çankırı yönünde araç geçişine izin verilmiyor. Ulaşım karşı yönden iki yönlü sağlanıyor.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus otoyolunun Mersin-Gözne kavşağı ile Stadyum kavşağı arasında 0-1 kilometrede heyelan önleme çalışması yapıldığından Mersin-Çeşmeli istikameti sağ taşımanın 1. ve 2. şeritleri trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma 3. şeritten kontrollü izin veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.