Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme, bakım ve onarım yapılan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine...

ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme, bakım ve onarım yapılan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı ile İzmit doğu kavşakları arası Ankara-İstanbul yönü 96-117. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle yol 29 Temmuz'a kadar 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Otoyolun Sapanca kavşağı İstanbul yönü de bu saatlerde trafiğe kapalı tutuluyor.

Köse-Bayburt yolu, 1-5. kilometrelerinde yürütülen yapım çalışmaları nedeniyle 19 Temmuz'a kadar trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanacak.

Ermenek-Mut yolu 0-27. kilometreleri, Çamlıca köyü mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle trafiğe kapandı. Ulaşım, Kazancı kavşağı-Görmeli-Evsin-Mut yolundan gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.