Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ilgaz-Tosya-Kargı yolunun 25-27. kilometreleri arasında sürdürülen (Tosya ilçe geçişi) yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Osmancık-Merzifon yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldığından trafik akışına yolun diğer bandından iki yönlü olarak izin veriliyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 14-18. kilometreleri arasındaki üstyapı toprak işleri ve çeşitli işlerin yapım çalışmaları sürdürüldüğünden ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.