Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Konya-Antalya yolunun (Akseki-Konya yönü) 5-7. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle trafik akışına tek şeritten ve kontrollü izin veriliyor.

Ankara-Polatlı-Sivrihisar yolunun 17-21. kilometreleri arası Eskişehir-Ankara yönü ulaşımına kapatılırken, trafik akışı Ankara-Eskişehir yönünden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Adapazarı-İzmit Doğu kavşakları (Ankara-İstanbul yönü) 96-117. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları sebebiyle TEM Otoyolu her gün 07.30-17.30 saatleri arasında trafiğe kapatıldığından ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit Doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.