Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve bakım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve bakım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM otoyolunun 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki üstyapı ve yapısal onarım çalışmaları nedeniyle Asya-Avrupa istikameti kuzey yönünde 1. ve 2. şeritler kapatılarak trafik akışı diğer şeritlere yönlendiriliyor. 3 kuzey ve 3 güney şeritli olan köprüde 2'şer şerit trafiğe kapalı tutulurken, ulaşım her iki yönde 2 gidiş 2 geliş şeritle gerçekleştiriliyor.

Isparta-Eğirdir Ayrım Barla il yolunun 3. kilometresinde bulunan Harmanören Taş Ocağı'nda patlatmalı kazı çalışması nedeniyle Barla yolu trafiğe kapatılacak ve ulaşım Barla-Eğirdir yolundan sağlanacak.

İzmir-Aydın Otoyolu Aydın istikametinde üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle yol tamamen trafiğe kapatılacak ve ulaşım acil geçişten şerit aktarımıyla gerçekleştirilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.