Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları (Ankara-İstanbul yönü) 97-117. kilometrelerinde üst yapı yenileme çalışmaları yapıldığından otoyol her gün 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Bu kesimde trafik, Adapazarı kavşağından D-100 devlet yoluna yönlendirilerek İzmit doğu gişelerden tekrar otoyola katılım sağlanıyor. Çalışma nedeniyle otoyolun Sapanca kavşağı İstanbul yönü de 24 Ağustos'a kadar trafiğe kapalı olacak.

Manisa-Turgutlu yolunun 20-23. kilometrelerinde Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı kapsamında köprü yapımı nedeniyle yol araç trafiğine kapatılarak geçişler servis yolu ve bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 30-32. kilometrelerindeki Eskişehir Şehir Hastanesi Üstgeçit Köprüsü'nün yapımı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun iki yönü de trafiğe kapatılarak ulaşım servis yollarından gerçekleştirilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.