Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometreleri Torbalı yönünde serbest geçiş sistemi (SGS) montajı nedeniyle ulaşım İzmir yönünden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı kavşağı-1.Bölge Müdürlüğü hududu 13-15. kilometrelerinde üstyapı iyileştirme ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı, ulaşıma İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü izin veriliyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nun 10-20. kilometrelerinde (2. Sanayi Bölgesi, Ege Üniversitesi, Bornova, Çiğli, Mavişehir, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Sasalı, 2. Ana Jet Üssü kavşakları) aydınlatma sistemleri onarımı yapıldığından Bayraklı Tünel İşletme Şefliğinin belirlediği saatlerde, ayrım ve katılım kollarında trafik sırasıyla kapatılıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 4-12. kilometrelerinde üstyapı toprak işleri ve çeşitli işlerin yapımı nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Ankara-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, karşı yönden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresinde Erkmen köprülü kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan gerçekleştiriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.