Karayoluna çıkan at adeta araçlarla yarıştı

Karayoluna çıkan at adeta araçlarla yarıştı
Bursa-İzmir karayolunda bir vatandaş tarafından çekilen, başıboş atın dörtnala koştuğu görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi gördü- Görüntüleri çeken Tahir: - "İlk başlarda 50 kilometre hızla gidiyorduk, sonra atın hızı 70 kilometreye kadar çıktı. Atı ilk

BURSA (AA) - Bursa'da karayoluna çıkan bir atın dörtnala koşarak adeta araçlarla yarışması, cep telefonuyla kaydedildi.

Bursa-İzmir karayolunda seyreden bir araçta bulunan Polat Tahir, yolda başıboş atın dörtnala gittiğini fark etti.

Yolda 5-6 kilometre koşan, kimi zaman adeta araçlarla yarışan atı cep telefonuyla görüntüleyen Tahir, bunları sosyal medyada paylaştı. Görüntüler, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

Tahir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sabah arkadaşlarıyla merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerine giderken yolda atı gördüklerini söyledi.

Daha sonra hayvanı takip etmeye başladıklarını, bu sırada telefonla polise haber verdiğini belirten Tahir, "İlk başlarda 50 kilometre hızla gidiyorduk, sonra atın hızı 70 kilometreye kadar çıktı. Atı ilk gördüğümüz yerden yaklaşık 6 kilometre takip ettik. Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerime gitmek için ana yoldan ayrılırken o hala koşmaya devam ediyordu." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.