Kardemir Karabükspor galibiyete kilitlendi

Kardemir Karabükspor galibiyete kilitlendi
Teknik Direktör İldiz:- "Özellikle iç sahada oynadığımız maçlardan galibiyetle ayrılmalıyız ki hedefe ulaşalım"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un Teknik Direktörü Yücel İldiz, 20 Şubat'ta sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Özellikle iç sahada oynadığımız maçlardan galibiyetle ayrılmalıyız ki hedefe ulaşalım" dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin sonuna yaklaşıldıkça kopmalar olması gerektiğini ancak aksine 18 takımın da puanlarının birbirine yakın bulunduğunu söyledi.

Maç oynamadan bile takımların 3-4 basamak yer değiştirebildiği bir ligde mücadele verdiklerini anlatan İldiz, "Her takım bir diğerine üstünlük sağlayabiliyor. Beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabiliyor ve sürekli sıralama değişiyor. Lige şampiyonluk parolasıyla başlamış bir takım olarak üst sıralardan kopmak istemiyoruz. Özellikle iç sahada oynadığımız maçlardan galibiyetle ayrılmalıyız ki hedefe ulaşalım. O nedenle Kayseri Erciyesspor maçı çok önemli. Taraftarımıza büyük iş düşüyor, 12. adam olarak" diye konuştu.

İldiz, sakat oyuncuların bir an önce aralarına dönmelerini beklediklerini, maç gününe kadar hazırlıklara ara vermeden devam edeceklerini de kaydetti.

- Hazırlıklar devam ediyor

Kardemir Karabükspor, dün başladığı Kayseri Erciyesspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını bugün de sürdürdü.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlıkları bulunan Kerim Zengin ve İzzet Yıldırım takımdan ayrı koşu yaptı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.