Kardemir Karabükspor galibiyete kilitlendi

Kardemir Karabükspor galibiyete kilitlendi
Teknik direktör İldiz:"Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor" dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında oynayacakları Adana Demirspor maçının hazırlıklarını yapılan antrenmanla tamamladıklarını söyledi.

Hazırlıkların neşe içinde ve hırslı geçtiğini belirten İldiz, "Hedefi olan takımların maç kaybetme lüksü yok. Her kaybedilen maçın bedelinin ağır olacağı döneme girdik. Bu nedenle sahamızda oynayacağımız Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bunu yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" diye konuştu.

Öte yandan Karabük ekibi, maçın hazırlıklarını tamamladı. Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde, İldiz yönetimindeki idmanda, yarım sahada çift kale maç yapıldı. Sakatlıkları bulunan Murat Akça idmana katılmazken, Kerim Zengin takımdan ayrı koştu.

Kırmızı-mavili takım, antrenmanın ardından Kerim Zengin ve Murat Akça'dan yoksun, Metin Türker Tesileri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.