Kardemir Karabükspor kampa girdi

Kardemir Karabükspor kampa girdi
- Teknik direktör İldiz:"İyi hazırlandık, iç saha avantajını da kullanarak 3 puan alan taraf olmak istiyoruz"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, yarın sahalarında oynayacakları Samsunspor maçına ilişkin, "İyi hazırlandık, iç saha avantajını da kullanarak 3 puan alan taraf olmak istiyoruz" dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç sahada puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

Takımda morallerin yerinde olduğunu aktaran İldiz, "Samsunspor son haftalarda yeniden bir çıkışa geçti ve iyi gidiyorlar. Zor maç. Onlar da kazanmak isteyecek. İyi hazırlandık, iç saha avantajını da kullanarak 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Sahamızda kayıp yaşamazsak hedefimize ulaşırız. İpler şu anda elimizde asla bırakmak istemiyoruz" diye konuştu.


- Kafile kampa girdi


Kırmızı-mavili ekip, bugün yapılan antrenmanla Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde yapılan idmanda teknik çalışma yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, sakatlıkları bulunan Kerim Zengin ile Murat Akça takımdan ayrı çalıştı.

Kafile antrenmanın ardından Metin Türkler Tesisleri'nde kampa girerek, yarın saat 19.00'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda hakem Suat Arslanboğa'nın yönetiminde oynanacak maçı beklemeye başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.