Kardemir Karabükspor sahasında kaybetmek istemiyor

Kardemir Karabükspor sahasında kaybetmek istemiyor
Teknik direktör İldiz:- "Ligin telafisi olmayan haftalarına girildi. Özellikle iç saha maçlarında kaybetmeye tahammülümüz yok"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Ligin telafisi olmayan haftalarına girildi. Özellikle iç saha maçlarında kaybetmeye tahammülümüz yok" dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Karşıyaka maçında alınan 3 puanın kendileri için iyi bir moral olduğunu söyledi.

Önlerinde yine Karşıkaya maçı kadar önemli Samsunspor maçının bulunduğuna işaret eden İldiz, "Rakibimiz kaliteli bir ekip. Bunu oynadıkları maçlarda kanıtladı. Zor bir müsabaka olacak. Ligin telafisi olmayan haftalarına girildi. Özellikle iç saha maçlarında kaybetmeye tahammülümüz yok. Sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. En büyük silahımız taraftarımız olacak. Bu avantajımızı da iyi kullanarak istediğimizi almak düşüncesindeyiz" diye konuştu.

- Samsunspor maçı hazırlıkları başladı

Kırmızı-mavili ekip, 18 Mart Cuma günü sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

İldiz yönetiminde Camlık Spor Tesislerinde ısınma hareketleriyle başlayan idmanda teknik çalışma yapıldı. İki saat süren ve sakatlığı bulunan Kerim Zengin'in takımdan ayrı çalıştığı antrenman, pas çalışmasıyla sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.