Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:
"Stratejik açıdan, Adana Demirspor maçı bizim için son derece önemli"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, hafta sonu Adana Demirspor ile yapacakları maçın, stratejik açıdan çok önemli olduğunu söyledi.

İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligin en iddialı takımlarından birisi olduğunu söyledi.

Maçın, pazar akşamı oynanmasının taraftar açısından iyi olduğunu vurgulayan İldiz, iddialı olduklarını ve iç saha avantajını en iyi şekilde kullanmak istediklerini belirterek, "Bizim hesaplarımıza göre içeride kayıp vermememiz lazım. Stratejik açıdan Adana Demirspor maçı bizim için son derece önemli. Hafta sonu zorlu ve zevkli bir mücadeleye sahne olacak. Karabüklüleri ve taraftarımızı tribünlere davet ediyoruz. Çetin bir mücadele olacak ve taraftarımızın desteğiyle zorlukların üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Kendi sahalarında oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan İldiz, "Sahada futbolcularımızın ve hepimizin sinirleri çelik gibi olmalı. Kalan maçlarımızın hepsi final niteliğinde ve bu bilinçle sahaya çıkacağız. İnşallah taraftar desteği ile bunu başaracağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan kırmızı-mavili takım, pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Çamlık Spor Tesisleri'nde, İldiz yönetiminde yapılan ve 2 saat süren idmanda, teknik çalışma yapıldı. Sakatlıkları bulunan futbolculardan Kerim Zengin takımdan ayrı çalışırken, Murat Akça antrenmanda yer almadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.