Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:
"İyi futbol oynuyoruz ancak sonuca gitmekte zorluk çekiyoruz. Bunu aştığımızda daha iyi olacak"


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "İyi futbol oynuyoruz ancak sonuca gitmekte zorluk çekiyoruz. Bunu aştığımızda daha iyi olacak" dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları Adana Demirspor maçında futbolcularının çok iyi bir performans gösterdiğini söyledi.

Bu hafta sonu deplasmanda Karşıyaka'ya konuk olacaklarını ifade eden İldiz, "Bizi çok zorlu bir maç daha bekliyor. Rakibimiz ligin kaliteli ekiplerinden. Bundan sonra oynanacak her maç bizim adımıza final niteliğinde. Bu maç da final gibi. Adana Demirspor maçında kaybedilen puanları bu maçta telafi etmek istiyoruz. İyi futbol oynuyoruz ancak sonuca gitmekte zorluk çekiyoruz. Bunu aştığımızda daha iyi olacak. Çok çalışarak bunu başaracağız" diye konuştu.


- Hazırlıklar başladı


Kırmızı-mavili ekip, 12 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına yapılan antrenmanla başladı.

İldiz yönetiminde, Camlık Spor Tesisleri'nde yapılan 2 saatlik idmanda, teknik çalışma yapıldı. Pas çalışmasıyla devam eden ve şut denemeleriyle tamamlanan idmanda, sakatlığı bulunan Kerim Zengin, takımdan ayrı koşu yaptı.

Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.