Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:
"Hedeflerimiz doğrultusunda her oynadığımız müsabakayı kazanma adına çıkıyoruz, kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz"


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Bizim de hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda her oynadığımız müsabakayı kazanma adına çıkıyoruz, kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde artık final haftalarına geldiklerini söyledi.

Geçen hafta Adana Demirspor'a karşı oynadıkları futbolu, cumartesi günü deplasmanda Karşıyaka karşısında da sergileyip iyi bir skor elde etmek istediklerini ifade eden İldiz, şöyle konuştu:

"Bir gerçek var ki grubu herkes biliyor, son derece zorlu bir grup. Herkes herkesi yenebiliyor, her şey olabiliyor. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Ancak tabii ki herkesin bir hedefi var. Bizim de hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda her oynadığımız müsabakayı kazanma adına çıkıyoruz, kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama bazen oluyor."

Karşıyaka maçının da çok önemli olduğunu vurgulayan İldiz, "Rakibimiz sezona büyük umutlarla başlayıp, inanılmaz yatırımlar yapan bir ekip. Tam tersi bir durum da var. Ama bu onların kötü takım olduğu anlamına gelmez. Bütün bunların bilinci içerisinde İzmir'e gidiyoruz. Ama bizim hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda elimizden geldiğince futbol adına gereken mücadeleyi verip, Karabük'e dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İldiz, "Ayaklarımızın yere sağlam bastığını, ne yaptığımızı biliyoruz. Oyuncu arkadaşlarımız biliyor, camiamız bize güveniyor. Bunu da hissediyoruz. Tabii ki bu da sorumluluk veriyor. Bizden çok fazla şey bekleniyor, beklentilere cevap vermemiz gerekir. Bunun için de mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. İnşallah onların bu desteğini arkamızda hissettikçe sonuç olarak sezon sonu başaracağımıza inanıyorum" şeklinde görüşlerini dile getirdi.


- "Camia olarak tekrar Süper Lig'e çıkmak istiyoruz"


Taraftarlara desteklerinin devam etmesi yönünde çağrıda bulunan Yücel İldiz, şunları kaydetti:

"Camia olarak tekrar Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu, taraftarımızla, medyamızla, başkanımızla, yöneticimizle, futbolcularımızla ekip halinde çok büyük bir sorumluluk kabul etmek lazım. Ama bunun için bizi getirdiler. Biz de bunu başarmak zorundayız. Bu sorumluluğun altından kalkmak zorundayız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, sonuna kadar bizi desteklesinler. Büyük bir mücadele var. İnanılmaz derecede puanlar birbirine yakın. O nedenle desteklerini sonuna kadar esirgemesinler. Sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum."

Her müsabakanın önemli ve zor olduğunu kaydeden İldiz, hedefe ulaşabilmek için zorlukların üstesinden gelmek gerektiğini söyledi.


- Karşıyaka maçının hazırlıkları devam ediyor


Kardemir Karabükspor, 12 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör İldiz yönetiminde, Çamlık Spor Tesisleri'nde yapılan 2 saatlik antrenmanda teknik çalışma yapıldı.

Pas, şut çalışması ve çift kale maçın yapıldığı idmanda, sakatlığı bulunan Kerim Zengin takımdan ayrı koştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.