Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:
"Samsunspor ile yapacağımız son derece zorlu müsabakada kazanmak adına her şeyi yapacağız"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Samsunspor ile yapacağımız son derece zorlu müsabakada kazanmak adına her şeyi yapacağız" dedi.

İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor ile oynayacakları maçta puan kaybı yaşamak istemediklerini, iki morali takımın maçının izleyenlere zevk vereceğini söyledi.

Samsunspor'un ligin iyi takımlarından olduğunu anlatan İldiz, "İçinde bulunduğumuz konum gereği puan kaybına tahammülümüz yok. Bütün zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Tüm hesaplarımızı yapıyoruz. Samsunspor ile yapacağımız son derece zorlu müsabakada kazanmak adına her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Ligin üst sıralarında yer alan iki Adana takımının bu hafta karşılaşacağını hatırlatılan İldiz, "Şu anda bulunduğumuz konum gereği kendi maçlarımızı kazanmamız yetiyor. Kendi maçlarımıza odaklandık ve iç saha karşılaşmalarında kayıp yaşamak istemiyoruz. 9 final maçımız var. Rakiplerimizin maçları kendi aralarında. Bu yarış son haftalara kadar gidecek. Bu nedenle kendi müsabakalarımız çok önemli" ifadelerini kullandı.

- Hazırlıklar sürüyor

Kırmızı-mavili ekip, cuma günü sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına devam etti.

İldiz yönetiminde, Hasan Doğan Spor Tesisleri'ndeki idmanda teknik çalışma yapıldı. 1,5 saat süren ve sakatlığı bulunan Kerim Zengin'in takımdan ayrı çalıştığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.