Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:
"Şu anda ipler bizim elimizde. Kesinlikle kontrolü elimizden bırakmak istemiyoruz"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Şu anda ipler bizim elimizde. Kesinlikle kontrolü elimizden bırakmak istemiyoruz." dedi.

İldiz, Çamlık Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Boluspor ile son derece önemli bir maça çıkacaklarını ve rakiplerinin iyi bir kadrosu olduğunu söyledi.

Boluspor'un da kendisine göre hedefi bulunduğunu kaydeden İldiz, "Biz de ligdeki konumumuz gereği kesinlikle kazanmak zorundayız. Puan kaybına tahammülümüz yok çünkü ligin boyu kısaldı. Bu nedenle her takımın her maçı final. Bütün amacımız maçlarımızı kayıpsız geçmek ama bu kolay değil. Boluspor'la yıllardan bu yana futbol adına güzel bir rekabet var. Bunun centilmenlik kuralları içerisinde devam etmesini diliyoruz. Hak edenin kazanmasını istiyoruz. İnşallah biz hak eder, biz kazanırız." diye konuştu.

Sıralamada 3. takımla aralarında 4 puan farkın kendileri için ciddi bir avantaj olduğunu ifade eden İldiz, şöyle devam etti:

"Daha oynanmamış 8 maç var. Bu avantajımızı korumak istiyoruz. Şu anda ipler bizim elimizde. Kesinlikle kontrolü elimizden bırakmak istemiyoruz. Kontrolün hep bizde olmasını istiyoruz. Sezon sonuna kadar da bu şekilde gitmek istiyoruz."

Öte yandan kırmızı-mavili ekip, 3 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını İldiz yönetiminde ve tam kadroyla sürdürdü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.