Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:
- "Kazanmak zorundayız, kayba tahammülümüz yok"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, önlerindeki maçları kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor, PTT 1. Lig'in 28. haftasında 1461 Trabzon ile yapacağı maçın hazırlıklarına Çamlık Spor Tesisleri'nde başlarken, teknik direktör Yücel İldiz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon'un sıralamada bulunduğu yerin kimseyi aldatmaması gerektiğini aktaran İldiz, "Zorlu bir takım. Bulunduğu konum gereği de puan veya puanlar almak için geleceklerdir. Her maçı bu şekilde oynuyorlar. Tabii üstlerinde bizimki gibi baskı yok ama bizim bütün maçlarımızın zorluk derecesi belli. Bulunduğumuz yerin konumunu biliyoruz. Hep kazanmak zorundayız. Cuma akşamı da kesinlikle kazanmak zorunda olacağımız bir müsabakaya çıkacağız." diye konuştu.

Maçta taraftarların stadı doldurmaları gerektiğini belirten İldiz, "Bizim hedefimiz belli. Çok net bir şekilde hedefimizi yakalamak için kalan bütün maçlarımızı final olarak görüyoruz. Önümüzdeki 7 finalden biri de cuma günü oynayacağımız müsabaka. Rakiplerimizin hepsine saygı duyuyoruz. Gerçekten son derece zorlu bir periyoda giriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Takımda kart cezalısı İzzet Yıldırım dışında eksiğin bulunmadığını aktaran İldiz, "Hep maç maç bakıyoruz. Şu anda tek hedefimiz 1461 Trabzon karşılaşması. Bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz. Elimizden geleni sahaya yansıtmaya çalışacağız. Bundan sonra her maçımız final. Kazanmak zorundayız, kayba tahammülümüz yok." diyerek sözlerini tamamladı.

PTT 1. Lig'de Kardemir Karabükspor 50 puanla 2., 1461 Trabzon ise 25 puanla düşme hattında 17. sırada bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.