Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor: Penaltı Bana Göre Haksız

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor: Penaltı Bana Göre Haksız
Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tudor, "Hakemlerden şikayet ediyorum ama bunu söylemem gerekiyor. Televizyonda izledim, dürüst olmam gerekiyor. Penaltı bana göre haksız. Penaltı değil." dedi

KARABÜK (AA) - Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Igor Tudor, Galatasaray'a karşı galip gelmek için oyuncularının elinden geleni yaptığını söyledi.

Maça çok iyi hazırlandıklarını anlatan Tudor, "Oyuncularım için, kulübüm için ve buraya gelen taraftarlar için çok mutluyum. Büyük takımlara karşı sürekli savunma yapan bir anlayışım yok, böyle bir futbol oynatmayı sevmiyorum. Hücum da yapmanız, korkmamanız, gol atmayı düşünmeniz gerekiyor. Bu yaklaşımım da galibiyeti getirdi." diye konuştu.

"Penaltı bana göre haksız"

Karşılaşmada kazandıkları penaltı ve Galatasaray'ın Yasin Öztekin'le golü bulduğu pozisyonla ilgili sorular üzerine Tudor, şunları kaydetti:

"Hakemlerden şikayet ediyorum ama bunu söylemem gerekiyor. Televizyonda izledim, dürüst olmam gerekiyor. Penaltı bana göre haksız. Penaltı değil. Yasin'in pozisyonu için de yüzde 50-50 diyebilirim. Çünkü bir açıdan var gibi görünüyor diğer açıdan yok gibi görünüyor. Savunma hattımızda bir sıkıntı olduğunu ben de fark ettim. Sorun önde kalmak veya geri de karşılamak değil, sorun öndeki arkadaşlarımızın baskı yapmamaları. Eğer önde oynayacaksanız toplu oyuncuya baskı yapmanız gerekir."

Muhabir: Ersin Turan,Ahmet Özler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.