Kardemir Karabükspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları
Kırmızı-mavili ekip, Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü - Antrenmana gelen bir grup taraftar, alınan başarısız sonuçlar dolayısıyla futbolculara ve teknik heyete tepki gösterdi

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'in 33. haftasında 8 Mayıs Pazar günü sahasında Adanaspor'u ağırlayacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde, Hasan Doğan Tesisleri'nde yapılan idman, ısınma hareketleriyle başladı. Teknik çalışmayla devam eden ve kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut'unda izlediği iki saatlik idmana, bütün futbolcular katıldı.

Bu sırada tesislere gelen bir grup taraftar, son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan dolayı futbolculara ve teknik heyete tezahüratlarla tepki gösterdi.

Antrenman sonunda taraftarların yanına giden futbolculardan İzzet Yıldırım ve Murat Akın, taraftara Süper Lig'e yükselecekleri sözü verdi.

Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı antrenmanın ardından taraftarlar da olaysız dağıldı.


- "Alınan sonuçlara tepkisiz kalamazdık


Kardemir Karabükspor Mavi Ateş Taraftarlar Dernek Başkanı Erol Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluğa oynayan takımlarının son 5 haftada sadece 6 puan alabildiğini söyledi.

Geçen hafta sahalarında Vartaş Elazığspor’la berabere kalarak sıralamada 3. sıraya gerilediklerini hatırlatan Ünlü, "Bu maçı ve kalan 2 maçımızı kazanmış olsaydık diğer maçların sonucu ne olursa olsun Süper Lig'de olacaktık. Bu konumda hiçbir şehir, bu takımın bu başarısızlığını kabul edemez. Mavi Ateş taraftarı bunu kabul edemiyor. Buraya futbolcularımızdan Süper Lig'e çıkma sözü almak için gelmiştik. Ama futbolcularımız yanımıza gelmedi. Burası kimsenin çiftliği değil. Alınan sonuçlara tepkisiz kalamazdık. Biz futbolculara berabere kaldıkları veya yenildikleri için kızmıyoruz. Biz oynanan futboldan memnun değiliz. Şampiyonluğa oynayan bir takım bu kadar basiretsiz futbol oynayamaz." diye konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.