Kardemir Karabükspor'da Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor'da Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları
- Yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-mavililer, 3 eksikle Ankara'ya hareket etti- Kafilede yeni transfer Grozav da yer aldı


KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra teknik çalışma yaptı.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Rumen futbolcu Iasmin Latovlevici, Hakan Aslantaş ve kaleci Ahmet Şahin katılmadı.

Daha sonra Metin Türker Tesisleri'nde toplanan kafile, Latovlevici, Hakan Aslantaş ve kaleci Ahmet Şahin'den yoksun kara yoluyla Ankara'ya hareket etti.

Kardemir Karabükspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan yeni transfer Rumen Gheorghe Grozav da Sözeri tarafından maç kadrosuna dahil edildi.

Futbol şube sorumlusu Tolga Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacaklarını hatırlattı.

Lige iyi başlamak istediklerini anlatan Gül, maçı kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini ve bunu başaracak güce sahip olduklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.