Kardeşligimiz’in şampiyonu belli oldu

Kardeşligimiz’in şampiyonu belli oldu
AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’nın organize ettiği “KARDEŞLİGİMİZ” futbol turnuvası, final maçı ve kupa töreni ile sona erdi

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı tarafından organize edilen turnuvaya 32 takım katıldı.

Takımlar eleme usulü ile tur atlayıp bir sonraki turda yeni rakipleriyle karşılaştı. Gol kralı seçiminin yapıldığı profesyonel liglerde uygulanan tüm kuralları gerçekleştirildi. 

Final maçı, “FC Yıltel Team” ve “Altıyol FC” takımları arasında yapıldı. Final maçını ve kupayı “Altıyol FC” kazandı.

 

Turnuvaya katılan takımlara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür eden AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, “Turnuvanın ismi KARDEŞLİGİMİZ idi. Amacımız da aramızdaki kardeşliği, dostluğu ve dayanışmayı arttırmak, pekiştirmekti. İnşallah bu yaptığımız bu organizasyon buna vesile olmuştur. Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz kardeşlik ve bir birimize oluşturmamız gereken muhabbettir” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.