Kariyer Günlerinin ilk konuğu gazeteci Uğur Özteke oldu

Kariyer Günlerinin ilk konuğu  gazeteci Uğur Özteke oldu
Genç KOMEK Yaz Okulu Kariyer Günleri kapsamında yaz okullarında işinde uzman kişilerle öğrencileri buluşturuyor. Şuana kadar 382 bin 517 öğrenciye hizmet veren Genç KOMEK Yaz Okulu Kariyer Günleri ile öğrencilere farklı bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor.

Genç KOMEK Yaz Okulu Kariyer Günleri kapsamında yaz okullarında işinde uzman kişilerle öğrencileri buluşturuyor. Şuana kadar 382 bin 517 öğrenciye hizmet veren Genç KOMEK Yaz Okulu Kariyer Günleri ile öğrencilere farklı bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. Kariyer Günleri ile öğrencilerle buluşan ilk isim Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Baş Yazarı Uğur Özteke oldu. Özel İdare 100. Yıl İlkokulunda öğrencilerle bir araya gelen Özteke, öğrencilere gazetecilik mesleğinin inceliklerini anlatan bir konferans verdi. Oldukça faydalı bir konferans veren Özeteke, öğrencilere gazete okuma alışkanlığının kazandırılması ile ilgili bilgiler de aşıladı. Konferans sonunda Genç KOMEK Yaz Okulu öğretmenleri, okul öğretmenleri ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekildi. (Derya Demir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.