Karlı satış vaadiyle dolandırıldı hayatının şokunu yaşadı

Karlı satış vaadiyle dolandırıldı hayatının şokunu yaşadı
İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir vatandaşı, devre mülk hisselerini yabancılara karlı olarak satacağı vaadiyle kandıran dolandırıcılar, vatandaşın banka hesabındaki paraları kendi hesaplarına geçirdiler.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir vatandaşı, devre mülk hisselerini yabancılara karlı olarak satacağı vaadiyle kandıran dolandırıcılar, vatandaşın banka hesabındaki tüm paraları kendi hesaplarına aktardılar.

Olay üzerine harekete geçen polis ekipleri, 2'si kadın 3 şüpheliyi başka bir kişiyi dolandırmak üzereyken suçüstü yakaladı.
Ödemiş Mali Suçlarla Mücadele ve Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, ilçede yaşayan C.A. adlı bir şahsın banka kart bilgilerini ele geçiren Y.U., M.A. ve Y.E. adlı 3 kişi tarafından, devre mülk hisselerini yabancılara karlı olarak satacağı vaadiyle şahsı kandırdıkları ve C.A.'nın telefonuna program kurarak şahsın banka hesabındaki yüklü miktarda tüm parayı kendi hesaplarına geçirdikleri bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin arkasından 2'si kadın 3 kişinin başka bir vatandaşı aynı taktikle dolandırmak üzere oldukları fark edildi. Harekete geçen polis ekipleri, şüphelileri suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.U., M.A. ve Y.E., adliyeye sevk edildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.