Karşıyaka pes etmiyor

Karşıyaka pes etmiyor
- PTT 1. Lig'de Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka, son 3 haftada topladığı 7 puanla son sıradan kurtuldu


İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de 10 kişi tamamladığı müsabakada Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka, son 3 haftada topladığı 7 puanla son sıradan kurtuldu.

Play-off mücadelesi veren Balıkesirspor'u İzmir Atatürk Stadı'nda konuk eden Karşıyaka, ilk yarıda Diarra'nın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti. Giresunspor karşısında 3 puan aldıktan sonra geçen hafta Denizlispor'la berabere kalan yeşil-kırmızılı ekip, Balıkesirspor galibiyetiyle 31. haftada 26 puana ulaştı.

Kayseri Erciyesspor'u yakalayan İzmir temsilcisi, averajla rakibini geçerek 17. sıraya yerleşti.

Yeşil-kırmızılı ekip, 22. haftadan beri son sırada yer alıyordu.

Karşıyaka, son 3 haftaya 16. sıradaki Denizlispor'un 4, bir maçı eksik 15. durumdaki 1461 Trabzon'un 5, 14. durumdaki Şanlıurfaspor'un ise 6 puan gerisinde girdi.

Yeşil-kırmızılı takım, gelecek hafta deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'la karşılaştıktan sonra Kayseri Erciyesspor'la ve Altınordu ile İzmir'de mücadele edecek.

Şimdiye kadar 14 penaltının değerlendirilemediği ligde Karşıyaka, Zeki Korkmaz'la ilk kez bir penaltıdan faydalanamadı.

Diarra'nın ikinci kez kırmızı kart gördüğü yeşil-kırmızılı ekipte, Berkay Can Değirmencioğlu, Duric, Youssef Yeşilmen, Zeki Korkmaz, Çağlar Birinci, Ömer Kandemir ve İbrahim Kaş da birer defa kırmızı kartla cezalandırılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.