Kars'ta terör operasyonu

Kars'ta terör operasyonu
Kağızman ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarınca kullanıldığı tespit edilen 4 sığınak ortaya çıkarıldı ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi

KARS (AA) - Kars'ın Kağızman ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca kullanıldığı tespit edilen 4 sığınak ortaya çıkarılarak, çok sayıda yaşam malzemesi de ele geçirildi.

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kağızman ilçesi Madur bölgesinde, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk-4" operasyonu gerçekleştirildi.

Erzurum Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı unsurlarının katıldığı operasyonda, Vargaçunk ve Boz Tepe mevkilerinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca kullanılan 4 sığınak tespit edildi.

Biri 4 odalı olarak düzenlendiği belirlenen sığınaklarda yapılan aramalarda, giysi ve gıda ürünlerinden oluşan çok sayıda yaşam malzemesi ile 16 büyük, 12 küçük mutfak tüpü, farklı ebatlarda bidon ve variller bulundu.

Ele geçirilen yaşam malzemeleri ve sığınaklar, cumhuriyet savcısının talimatıyla yerinde imha edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.