KARTAL BAŞLIYOR

KARTAL BAŞLIYOR
2016-2017 sezonu için Atiker Konyaspor hazırlıklara bugün başlıyor.

Sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından yeşil-beyazlı ekip ilk etap çalışması için yarın Avusturya’ya gidecek. Kamp öncesi yönetim ile teknik heyet transfer görüşmeleri için bir araya gelecek

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Atiker Konyaspor, yeni sezonun hazırlıkları için bugün Konya’da toplanıyor. Lig’de 2015-2016 sezonunu 66 puanla 3. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, 2016-2017 sezonu ilk etap kampını Avusturya’da gerçekleştirecek. Bugün sabah saatlerinde toplanacak Konyaspor, aynı gün 3 grup halinde sağlık kontrolünden geçecek. Yeşil-beyazlı ekip 9 Temmuz’da ilk etap kamp çalışmaları için Avusturya’ya gidecek. Konyaspor’un ilk etap yurt dışı kampı 14 gün sürecek.

AVUSTURYA’YA GİDİYOR

Konyaspor’un Avusturya kampı iki etaptan oluşacak. Avusturya’nın Langenfeld Kasabası’nda 14 gün sürecek birinci etabın ardından 2 gün izin yapacak olan yeşil-beyazlıların ikinci etap kampı, Hollanda’da gerçekleşecek ve yaklaşık 10 gün sürecek. Konyaspor yurtdışı kampının ardından hazırlıklarına Konya’da devam edecek.

GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Yeşil-beyazlı yönetim bugün teknik heyetle bir görüşme daha yapacak. Kamp öncesi Aykut Kocaman ve ekibiyle bir araya gelecek yönetim, durum değerlendirmesinde bulunacak. Eksik görülen yerlere yapılacak transferde son bilgileri alınacağı öğrenildi. Konyaspor, ön libero ve forvet transferinde Kocaman’ın listesini yeniden gözden geçirecek. Alternatif isimler üzerinde duran temsilcimiz, bu transferleri kamp sonuna yetiştirmeye çalışacak. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum