Kartal, Eskişehir’e hazırlanıyor

Kartal, Eskişehir’e hazırlanıyor
Pazar günü sahasında Eskişehir Basket ile karşılaşacak olan Dev Kartallar, hazırlıklara başladı. Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, zorlu bir döneme girdiklerini ve play-off’u istediklerini belirtti

Seda Erciş'in Haberi...

Torku Konyaspor 34. haftasında sahasında oynayacağı Eskişehir Basket maçının hazırlıklarına başladı. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde günde çift antrenman ile çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılarda eksik bir oyuncu bulunmuyor. Hafta sonuna kadar yoğun bir çalışma programı hazırlayan teknik ekip, zorlu süreçten en fazla puanlarla kapatmayı hedefliyor. Pazar günü evinde ligin son sırasında bulunan Eskişehir’i konuk edecek olan Potanın Kartalları, taraftarlarının da desteği ile bu maçı kazanarak play-off’a doğru emin adımlarla ilerlemek istiyor.

TURHAN, “PLAY-OFF HAYALİ HEP VAR”

Torku Konyaspor Basketbol Takımının Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Banvit maçında aldıkları galibiyetin önemine değinirken, teknik ekip ve oyunculara teşekkür etti. Play-off ile ilgili soruları da yanıtlayan Turhan, “Üst üste dördüncü galibiyetimizi aldık. Deplasmanda Banvit gibi üst bir takımı yenmek kolay bir mevzu değil. Teknik ekibimizi ve oyuncularımız üzerlerine düşen her şeyi yerine getirdiler. Bu galibiyeti aldılar, onlara teşekkür ediyoruz. Yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Play-off bizim için her zaman bir hayal. Gerçekleştirmeyi arzu ettiğimiz, umut ettiğimiz bir olaydır play-off. Takımımızı play-off’a taşıyabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikle hedefimiz alt sıralardan kurtulmaktı. Artık onun biraz daha üzerine çıktık. Fakat alt sıralar da karışık. Alttaki takımlar da her hafta galip geliyor. Öyle olunca çıta biraz daha yükseldi. Biz önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi. 

“ZORLU BİR DÖNEME GİRİYORUZ”

Zorlu bir döneme girdiklerinin altını çizen Tunahan Turhan, Eskişehir maçının da önemine vurgu yaptı. Turhan, “Zor bir döneme giriyoruz. Bu hafta Eskişehir ile karşılaşacağız. Eskişehir maçı çok önemli bir maç. Bu maçtan sonra da zor bir dönem bizim için. Elimizden geldiğince galip gelmeye çalışacağız. Önümüze bakacağız alt sıralarla çok fazla ilgilenmeden galip gelebildiğimiz kadar galip gelmeye çalışacağız. En alt sıradaki takım. Bu hafta galip geldiler. Onlar da alt sıralardan kurtulmak istiyorlar. Onlar da galip gelmeyi arzu ediyorlar. Bizler de seyircilerimizin avantajını kullanarak Eskişehir Basket karşısında kazanacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.