Kartal, galibiyet istiyor

Kartal, galibiyet istiyor
Evinde Galatasaray Liv Hospital’ı ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını yoğun antrenmanlar ile sürdürüyor. Yardımcı antrenör Murat Yolcu, hazırlıklarına en iyi şekilde devam ettiklerini söyledi

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te, pazartesi günü oynanacak Galatasaray Liv Hospital maçı hazırlıkları yoğun çalışmalarla devam ediyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde taktik ağırlıklı antrenmanlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, maç gününe kadar hazır olmayı planlıyor. Çalışmalarını Selçuklu Belediyesi Salonu’nda gerçekleştiren temsilcimizde Burak Selen dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Sezonu Trabzon deplasmanında galibiyet ile açan ardından ilk iç saha maçında Tofaş karşısında galip gelen Dev Kartallar, ilk yenilgisini ise üçüncü haftada İzmir deplasmanında Pınar Karşıyaka karşısında aldı. Sezon başından bu yana iyi mücadelesi ile hem yönetimin hemde taraftarların takdirini toplayan yeşil-beyazlı ekip, dördüncü haftada Galatasaray karşısında galip gelerek taraftarlarını sevindirmeye çalışacak.

YOLCU: KAZANMAK İSTİYORUZ

Torku Konyaspor’un yardımcı antrenörü Murat Yolcu, Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulunurken, takımın durumunu da değerlendirdi. Yolcu, “Dördüncü hafta maçında Galatasaray liv Hospital ile kendi evimizde karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürüyoruz. Bir taraftan taktik çalışmalarımız devam ederken diğer taraftanda oyuncularımızın moralini üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. Lige iyi bir giriş yaptık tek yenilgi ile averajla rakibimizin altında bulunuyoruz. Bu maçı kazanarak üst sıralardaki yerimizi korumaya çalışacağız. Pazartesi günü oynanacak maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Torku Konyaspor futbol takımının Karabükspor ile oynayacağı maçın hemen öncesinde Selçuklu Belediye Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’da başlarken maçı da Erşan Kartal, Altuğ Köselerli, Kerem Baki hakem üçlüsü yönetecek. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.