Kartal İlk Etabı Bitiriyor

Kartal İlk Etabı Bitiriyor
Sezona en hazır şekilde girmenin mücadelesini veren Torku Konyaspor Basket yaklaşık bir ay sürecek olan yoğun ve yorucu bir döneme girecek.

Sezona en hazır şekilde girmenin mücadelesini veren Torku Konyaspor Basket yaklaşık bir ay sürecek olan yoğun ve yorucu bir döneme girecek. İlk etapta sona gelen temsilcimiz Perşembe günü Çanakkale kampını başlatacak

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde çalışmalarını Konya’da sürdüren temsilcimiz yerli oyuncularla başlattığı kampın son bölümünü yabancıların da katılımıyla devam ettiriyor. Yarın ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayacak olan temsilcimiz 27 Ağustos Perşembe günü ise Çanakkale kampını başlatacak. Çanakkale’de kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlılar, 6 Eylül’de kampı noktalayacak. Bu kampın ardından 7-9 Eylül 2015 tarihlerinde Uşak Turnuvası’nda, 18-24 Eylül tarihleri arasında ise Antalya’da düzenlenecek olan Gloria Cup’ta mücadele ederek yeni sezon için hazırlıklarını sürdürecek olan temsilcimiz çok yoğun ve yorucu geçecek 1 aylık bu periyotta lige en iyi şekilde hazırlanmanın mücadelesini verecek. 10 Ekim’de başlayacak olan yeni sezon öncesinde son hazırlık maçları ise Konya’da ekim ayının başında yapılacak.

Bu sezon lige 6 yabancı ile girecek olan temsilcimiz yabancı isimleri Lasan Kromah, Tyrone Brazelton, Johndre Jefferson, Vanja Plisnic, Sean Williams ve Ernest Bremer’i lige en iyi şekilde hazır olmasını bekliyor. Yabancıların ağırlıklı olduğu 5’lerle mücadele edecek olan Torku Konyaspor Basket, yerli oyuncu rotasyonu ile ligin renkli takımlarından birisi olmak amacında. İyi bir kadro kurduklarını belirten yöneticiler, “Kısıtlı imkanlarla çıktığımız yolda, önemli isimleri renklerimize bağladık. Şimdi çalışma zamanı. Takımımız hem fizik kondisyon hem de teknik açıdan lige olabildiğince iyi hazırlanıyor. Uyum problemini de aştığımız zaman başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz” dediler.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.