Kartal maç çeviremiyor

Kartal maç çeviremiyor
Atiker Konyaspor, Süper Lig’in ilk yarısında oynadığı maçlarda yenik durumdayken maç çevirmeyi başaramadı. Bu sezon sıkıntılarından biri olarak gözüken bu durum istatistikilere de yansırken, geriye düşülen maçlardan sadece 3’ünden puan çıkarıldı

Atiker Konyaspor, ilk yarıda geriye düştüğü maçlarda skoru kendi lehine çevirmeyi başaramadı. Spor Toto Süper Lig’de 16 maçı geride bırakan yeşil-beyazlılar, bu maçların 4’ünü kaybetti. Trabzonspor, Fenerbahçe, Bursaspor ve son olarak Akhisar Belediyespor’a mağlup olan Atiker Konyaspor, kaybettiği bu maçlarda gol dâhil atamadı. Temsilcimizin skor dezavantajını neden çeviremediği yoğun biçimde tartışılıyor.

ÜMİT VERMEDİ

Bir süredir çare aranan bu önemli sıkıntıya henüz bir çözüm bulunamadı. Yeşil-beyazlı ekip, özellikle geriye düştüğü bu maçlarda çevirebilme ümidi de vermemesi ayrı bir sorun oluşturdu. Yeşil-beyazlı ekibin, geriden gelip maç kazanamama istatistiği ise devam etmesi teknik direktör Aykut Kocaman’ı da düşündürüyor. Mağlup duruma düşmesine rağmen kazandığı son maç 2015-2016 sezonunun son haftasındaki 2-1’lik Beşiktaş maçı olan Konyaspor’da Aykut Kocaman’ın bu problemin üstesinden nasıl geleceği ise merakla bekleniyor.

GERİDEN GELİP BERABERE KALDI

Uzun zamandır takım olarak geri dönüş başarısını gösterememesiyle birlikte yeşil-beyazlı ekip, 3 maçı da geriden gelip beraberlikle tamamladı. Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor maçlarında geriden gelen Atiker Konyaspor, sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı. (Seda Erciş) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.