Kartal rotayı çizdi

Kartal rotayı çizdi
Yeşil-beyazlılar ligde ve kupada sırasıyla Kasımpaşa, Altay ve Karabükspor ile oynayacağı maçları kazanarak çıkışa geçmek amacında. Teknik Patron Bakkal, “Kötü gidişe bu ekiple son vereceğiz” dedi

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, sakatlıktan çıkan oyuncuların takıma katılmasıyla daha etkili olacaklarını ifade edip ligde ve kupada oynayacakları üç maçı da kazanacaklarını söyledi.

Bakkal, “Geldiğim günden beri de hazırlık maçları dahil oynadığımız 35-40 maçta kötü oynadığımız maç sayısı 2 veya 3'dür. Ama özellikle bu sene iç sahada oynadığımız maçlarda yaşanılan puan kayıplarıyla birlikte insanlar 'Acaba ne oluyor bu takıma. Niye bu kadar kötü oynuyor, niye bu puan kayıpları başladı?' diye tedirgin olmaya başladılar. Ama ben hiç bir zaman 'Ne Hasan'ın ne Djalma'nın ne de Marica'nın sakatlıklarını puan kayıplarında bahane olarak ön plana sürmedim. Elimizdeki oyuncularla devam ettim, bundan sonra da bu böyle olacak. Fakat bu haftadan itibaren sadece tek bir sakatımız kaldı. O da Marica. Aslında 6 hafta sonunda istenilen puanda olmadığımızı ben de, oyuncularımız da biliyor. Ama sezon başından bu yana hiç bir maça ideal 11'imizle çıkmadık. Lütfen bu da göz ardı edilmesin” dedi.

"Kesinlikle ve kesinlikle iyi bir takımım var" sözleriyle açıklamasına devam eden teknik direktör Mesut Bakkal, “Daha ligin 6.haftası. Milyonlarca liralık yatırım yapan takımların 5-6 puanda olmasını unutmaması gerekiyor insanların. Biz yolumuza devam edeceğiz. Gideceğiz deplasmanda Kasımpaşa'yı yenmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bazı oyuncularımızın form grafiklerinin yükselmesini bekleyeceğiz. Kasımpaşa maçına da kesinlikle iyi oyun ve kazanmak için gideceğiz. Sonrasında deplasmanda kupa maçı oynayacağız. Döneceğiz evimizde Karabükspor ile karşılaşacağız. İnşallah bu 3 maçlık seride takım olarak düzelecek inancımız da, kapasitemiz de var” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.