KARTAL SİLBAŞTAN

KARTAL SİLBAŞTAN
Torku Konyaspor, mental anlamda yeniden dönüş yapmak için Antalya kampını fırsat olarak görüyor.

Torku Konyaspor, mental anlamda yeniden dönüş yapmak için Antalya kampını fırsat olarak görüyor. Daha önce kamp dönemlerinde çalıştırdığı takımlara inanılmaz bir hava katan Kocaman, yeşil-beyazlı ekibi de ayağa kaldırmak için mesai harcıyor

Torku Konyaspor, Antalya Belek’te sürdürdüğü devre arası kampını yeni bir başlangıç olarak görüyor. Sezona büyük ümitlerle başlamasına rağmen, ligin ilk yarısında hayal kırıklığı yaşatan bir performansa imza atan temsilcimiz; tarihi yenilgiler de aldığı bu devrede ligin en az gol atan takımı etiketini de almış ve 16 haftalık ilk yarı maratonunu 17 puanla 12. sırada tamamlamıştı.

Geçmişe sünger çekmek isteyen yeşil-beyazlı ekibimiz, Belek kampında hem mental hem de fiziki ve teknik açıdan güçlenip sezonun ikinci yarısına farklı bir kimlikle çıkmanın mücadelesini veriyor. Geçmiş yıllarda çalıştırdığı takımlarda devre arası kamplarında yaptığı mental yüklemelerle dikkatleri üzerine çeken Kocaman, aynı tabloyu bu kez de Torku Konyaspor ile yaşamanın hesabını yapıyor. Yardımcıları ile birlikte yoğun bir mesai harcayan Kocaman, oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde “yeni başlangıç” vurgusunu yaparak, kendilerine olan güveni dile getiriyor.

Ligin ikinci devresinde öncelikle düşme hattının uzağında bir yer edinmeye çalışacak temsilcimiz, özellikle dış sahadaki galibiyet alamama sıkıntısının üzerine gidecek. 18 haftalık periyotta 9 iç ve 9 dış saha maçı oynayacak temsilcimiz, sezonu 40 puan barajının üzerinde tamamlamak amacında. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.